ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΠΑΛΛΕΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ RAD  |  ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ  |  ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ISTD  |  HIP-HOP  |  ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ

elenfrdeites

logo

Η Βάσω Πλακωτάρη γεννήθηκε στην Αθήνα.

» Είναι κάτοχος Ελληνικού κρατικού διπλώματος του Υπουργείου Πολιτισμού-κλασσικός & σύγχρονος χορός, ελληνικοί χοροί, ρυθμική-με βαθμό λίαν καλώς.

» Κάτοχος του Αγγλικού διπλώματος διδασκαλείας της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου (ROYAL ACADEMY OF DANCE) CBTS

» Κάτοχος διπλώματος Advanced της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου (ROYAL ACADEMY OF DANCE).

» Κάτοχος διπλώματος Character Level ΙΙΙ

» Κάτοχος του διπλώματος Terler ano Sosiedad De Baile Espanol.

Διδάσκει εδώ και 22 χρόνια, τα 5 πρώτα στην ερασιτεχνική σχολή χορού της Άννας Πέτροβα και στη Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Αγίου Δημητρίου. Αργότερα δίδαξε στην Ανώτερη Επαγγελματική σχολή χορού της Άννας Πέτροβα καθώς & στην επαγγελματική σχολή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Επιπλέον, έχει διδάξει σε διάφορες ερασιτεχνικές σχολές χορού, δημοτικά σχολεία & παιδικούς σταθμούς.

     Τα 11 τελευταία χρόνια διευθύνει τη δική της Αναγνωρισμένη Ερασιτεχνική Σχολή Χορού στον Άγιο Δημήτριο, από την οποία μαθήτριες έχουν περάσει με επιτυχία σε Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές Χορού, στην Επαγγελματική Σχολή Χορού και στο φυτώριο της Εθνικής Λυρικής Σκήνης και στην Επαγγελματική και στο φυτώριο της Κρατικής Σχολής Χορού.

     Μαθήτριες της σχολής έχουν λάβει με επιτυχία μέρος σε διαγωνισμούς στην Ελλάδα έχοντας κερδίσει μετάλλια και υποτροφίες. Επιπλέον έχουν λάβει μέρος σε παραστάσεις διαφόρων ερασιτεχνικών ομάδων χορού. Μαθήτρια της σχολής έχει πάρει υποτροφία από την Royal Academy of Dance (R.A.D.) για να συμμετάσχει στον διεθνή διαγωνισμό χορού Genee στην Πορτογαλία.

Ακολουθήστε μας   

ΕπισκεψιμότηταΕπισκεψιμότητα25924

Που Βρισκόμαστε

Σκουφά 49 & Φιλικής Εταιρίας
Άγιος Δημήτριος, 17341

Υπάρχει συχνή συγκοινωνία
από και προς το μετρό

Χάρτης

Καλέστε μας

 2109354957

 6970382219

 vasoplak@yahoo.gr